И док опозиција не дозвољава критику протест од стране Срба из Србије, а посебно из Републике Српске са упадицом да боље да воде рачуна о својој држави него о њиховој, истовремено су на протесту добродошли и Хрвати и Албанци али и муслимани из БиХ, још ако су за време рата убијали Србе, то им је велики плус.

Поред Домагоја Маргетића који је као страни држављанин неколико дана претио рушењем уставног поретка и хапшењем српског председника, овај међународни скуп увеличао је и муслимански глумац Феђа Штукан.

Штукан нама није познат по неким величанственим улогама, већ по томе што је након обуке код муџахедина био снајпериста Изетбеговићеве војске за време рата у БиХ, али ту није глумио, заиста је убијао Србе.

Својевремено је Феђа Штука био гост и на албанском фестивалу Мердита који се одржава у Београду, а који је ништа друго него релативизација злочина над Србима и глорификација терористичке УЧК. Што наравно није ништа чудно јер управо организатори и финансијери овог срамотног фестивала су активни учесници протеста.

Тада је рекао како му је жао што је убијао четнике, јер за њега то и данас нису Срби, него некакви тамо четници, али није могао да се одупре нагоном за крвљу.

Да ли то извињење треба прихватити и пригрлити овог хуманисту, како неки потпуно погубљени Срби(?) желе, или једноставно препустити овај протест да иде својим током – а то је да се од њега ограде сви Срби који су у својој муци залутали и да најзад остану они који немају проблем да се шетају данас са ветеранима армије БиХ, сутра са терористима УЧК.

Чудну неку бољу будућност Србији припремају овакви организатори протеста.

Оставите Коментар