Како незванично сазнајемо од поузданих извора из надлежног тужилаштва, недавно је против главног специјалног тужиоца Црне Горе Миливоја Катнића покренута истрага због постојања основа сумње да је на подручју Србије извршио кривично дело Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја. Наведено дело је, према наводима овог извора, Катнић извршио приликом неовлашћеног спровођења симулованих послова на подручју наше земље, у оквиру истраге наводног покушаја државног удара у Црној Гори.
У наредном периоду ће Катнићу бити упућен позив ради давања изјаве по наведеном питању пред поменутим тужилаштвом. У колико се главни специјални тужилац Црне Горе не буде одазвао овом позиву, сасвим је реална могућност да ће за њим бити расписана међународна потерница, имајући у виду да до сада прикупљени подаци у значајној мери потврђују наведену сумњу.
С обзиром на то да је све наведено највероватније Катнићу већ познато, основано се може претпоставити да је он управо из страха због истраге која се против њега води пред државним органима Србије, на брзину покренуо наводну истрагу против неименованих припадника БИА и МУП-а Србије, засновану на смешним и неутемељеним оптужбама, непромишљено се надајући да ће на тај начин успети да релативизује своје криминалне активности и побегне од правде и закона.

Извор : Националист

Leave a Reply