Стара је пословица да се прави пријатељи познају у невољи, а ко су прави пријатељи лидера тзв. антипутиновске опозиције у Србији, Пјотра Никитина (агент ФСБ), сазнало се тек након брачног бродолома овог изопаченог хомосексуалца.

Наиме, Никитинова супруга се дуго носила се његовим перверзним хомосексуалним поривима и псхичким поремећајима због којих је био чак и хоспитализован на приватној психијатријској клиници у Београду. Међутим, његово “партнерство”  са пропалим ваљевским адвокатом Чедомиром Стојковићем, званим Чеда Подморница (агент БИА), и њихове заједничке оргије препуне најмонструознијих перверзија, након којих је Никитин чак и заражен сомалијским вирусом полног порекла, који му је пренео Стојковић, “прелиле су чашу” па се Никитинова супруга решила да га напусти и да одведе са собом децу.

Знајући да српски судови у предстојећој  бракоразводној парници неће благонаклоно гледати на његову перверзну природу и више него нестабилно психичко стање, Никитин се обратио својим пријатељима из Амбасаде Холандије, чији је држављанин, преклињући их да се заузму за њега и помогну му да добије старатељство над децом.

Оставите Коментар