Актуелни председник Сједињених Америчких држава и републикански кандидат за наредне изборе добио је билборд у центру Параћина.

На огромном билборду у Параћину пише „Свирај то поново Сем“, што је култна реченица из филма „Казабланка“.

Ово није први пут да Параћинци пружају подршку Трампу. Наиме, и пре четири године је у центру овог града освануо је билборд са његовим ликом уз натпис „Лав против змије“.

Тада је Милан Илић из НВО „Алтернативни парламент грађана“ изјавио да грађани Србије не треба да буду равнодушни на то која ће опција ући у Белу кућу.

Четири године касније, они и даље подржавају америчког предсеника.

  • Подржавамо само мишљење грађана и њихову подршку Трампу. Показало се да је Трампова администрација апсолутно боља за интересе Срба и Србије. Бајден је апсолутни србомрзац и један од најзаслужнијих демократа за све што се протеклих деценија лоше догађало Србима на овим просторима. Трамп није милитантан, повлачи се из Нато није предузео ни једну лошу активност против Срба и Србије – каже председник Алтернативног парламента грађана Милан Илић и додаје:
  • Ноћас сам разговарао са Србима у Лос Анђелесу и они подржавају Трампа, сви гласају за њега и то је потенцијал од неколико милиона гласова. Кажу да су Срби 100 процената за Трампа, али је у току неправедна кампања у медијима и 95 одсто објава је против Трампа. Он је независан од моћних финансијских лобија, зато није омиљен у медијима, јер њему политика је није мотив да би зарадио још више и профит. Нема ни једну финансијску аферу. Срби са Трампом имају перспективу и будућност – казао је Илић, а пренео Информер.

Оставите Коментар