Данас су се у Букурешту и још неколико градова на позив Сорошевских НВО скупљеним под именом Резист (Отпор) скупило око 20.000 сорошеваца који су покушали да сруше легитимно изабрану социјалистичку анти глобалистичку владу Румуније.

Под изговором борбе за правосуђе на десетине хиљада наоружаних демонстраната регрутованих преко Фејсбука и Твитера се сјатило на Букурешт. Захваљујући одличној реакцији полиције спречени су у намери да окупирају центар града, блокирају саобраћај и поставе шаторе ко за време Маидана у Киеву. Од сорошеваца је заплењено доста оружја попут боксера, шприцева, ножева, гасних пистоља. палица, топовских детонација. На десетине њих је ухапшено, а остатак је разјурен са улица.

Ове демонстранте у Румунији зову ботови, већина су обични беспосличари запослени у сорошевским НВО или у мултинационалним компанијама које желе да зауставе реформе у Румунији којем би мултуинационалне компаније плаћале веће порезе, било би забрањена распродаја земље И минералних ресурса странцима, правосуђе би било у рукама Румуна, а не америчке антикорупцијске агенције ДНА, итд. Они подржавају ДНА антикорупцијску агенцију основану од стране ЦИА-ФБИ чији је главни циљ да уништи преостали румунски капитал и преведе га у руке странаца. То раде лажним оптужницама против богатих Румуна које су углавном све лажне и у 95% су одбијене на суду. Министар Румуније хоће да укине ту агенцију, она постоји и у Србији, у Бугарској је забрањена.

Оружје заплењено од „паткара".
Оружје заплењено од „паткара“.

Борба против корупције је уствари пола шарена лажа западњака којима покусава да покоре независне земље. Сорошевци су окупљени око грађанских странака УСР И ПНЛ и председника Јоханиса који је амерички човек, немац по пореклу. Укупно немају ни 15% док владајућа социјалистицка ПСД има преко 50% освојених гласова и убедљиву већину у Сенату и парламенту Румуније. Познати су по томе сто носе заставе страних западних земаља на својим протестима и тиме показују ко су им праве газде.

НАЦИОНАЛИСТ