Права Србија и Национална одбрана Левијатан вечерас су у сали Градске општине Стари град формирали београдски одбор наше политичке организације и тиме први у Србији кренули у кампању за предстојеће парламентарне, председничке и београдске изборе који нас очекују почетком следеће године. Присутним гостима и делегатима обратили су се Председник Праве Србије и опозициони одборник у Скупштини града Јагодине, Душан Марковић и председник Националне одбране Левијатан, Павле Бихали. Поред чланова и делегата, скупу су присуствовали и еминентни гости, легендарни Драган Васиљковић – капетан Драган и познати рок музичар и песник Бора Ђорђевић – Бора Чорба и председник Српске Деснице – Миша Вацић.

„Када смо кренули у преговоре са Левијатаном, ти преговори трајали су веома кратко. Идеја је била да се објединимо и да тако обједињени кренемо у заједничке активности и велике победе које нас очекују. На жалост данас је наша мајка Србија разједињена, подељена и нападнута како од спољног непријатеља тако и од ових унутрашњих који су много гори. Честити Срби данас су толико подељени па се деле на навијаче Звезде и Партизана, на Четнике и Партизане на припаднике ове или оне политичке опције. Ви данас у Србији немате више шта да делите, јер је све одавно подељено, а ми одлично знамо колико нас је та подела од 1941. године до данас коштала. Зато је данас преко потребно да се не да простор нити било какво напредовање оним факторима који Србију желе да врате у братоубилачки рат и 1941. годину. Данас о Србији причају најгоре један Чанак, једна Мариника Тепић, Соња Бисерко, Наташа Кандић и многи други. Да је ово озбиљна држава након неких њихових изјава они више не би били наши држављани. Оно што је данас наша обавеза је да на страну ставимо све политичке поделе, своје личне апетите, да са стране ставимо све што нас разједињује, да седнемо за сто и да направимо један чврсти десни центар јер без тог чврстог сабрања и сједињења Србији нема напретка. Разне власти се смењују последњих 30 година и константно нас лажу и мажу. Ми 30 година слушамо исту причу како ће сутра бити боље. Сви ти појединци и организације које нам продају ту причу морају да буду на маргини и да нестану са политичке сцене. Стасала је генерација политичара спремна да преузме одговорност. Доста нам је више ових који себе сматрају опозицијом, а до јуче су били у истим фотељама у којима је садашња власт и који нам данас са пуним џеповима пара причају о моралним начелима, поштењу као и о томе шта треба да се мења. Ти који желе да се врате све су уништили, а ови данашњи су то само наставили. Очекују нас најтежи избори до сада и зато нам је циљ да на једном месту објединимо све оно што вреди па да тако обједињени кренемо у борбу за Праву Србију.“ Рекао је Душан Марковић председник Праве Србије и опозициони одборник у Скупштини града Јагодине.

Оснивање је подржао присуством и Миша Вацић

„Ми у нашој борби нећемо одустати од програмских тачака које смо ми из Националне одбране Левијатан још на почетку зацртали, а то су:

 • Статус животиња мора бити дефинисан законима Републике Србије и ми ћемо се залагати да се ти закони поштују и примењују;
 • Слобода избора приликом вакцинација као и доступност свих информација о њеном пореклу и садржају;
 • Стоп насељавању миграната;
 • Строже казне за злостављање, насилнике, педофиле и силоватеље;
 • Очување породице, породичних вредности и српске традиције;
 • Програм сигурне куће за све жртве насиља као и све угрожене категорије;
 • Борба против непотизма, партократије и нестручност у свим сферама друштва;
 • Посебна права и посебан програм за децу са аутизмом;
 • Забрана рада невладиним организацијама чији су програми и активности супротне интересима Републике Србије;
 • Право на једнако лечење за све оболеле од мултипла склерозе и других тешких болести.
  Захвалио бих се свима који су вечерас дошли, мојим саборцима и пријатељима, такође и онима који су имали жељу да вечерас буду овде, али нису могли. Жао ми је што због инспекција и мера нисмо могли да одржимо скуп у оном броју у којем смо желели, али биће прилике за то. Ми настављамо нашу борбу и од вечерас званично крећемо у обилазак наших одбора широм Србије и кампању за предстојеће изборе који су најављени за следећу годину.“ Рекао је председник Националне одбране Левијатан, Павле Бихали.

„Потребна нам је одбрана од спољашњег и унутрашњег непријатеља. Овога пута унутрашњи непријатељ је много постао опаснији. Треба се одбранити од разноразних Чанака, Пешићки и осталих. Е зато нам треба Национална одбрана, зато нам треба Права Србија.“ Рекао је прослављени рок музичар и песник Бора Ђорђевић – Бора Чорба.

„Драго ми је што сам овде вечерас, јер су овде моји пријатељи, пре свега Бора и Павле. Павле је велики заштитник животиња и већ сада као млад човек оставио је велики траг јер само због њега данас су животиње у Србији бар мало безбедније. Његов однос и борба за жене против насилника и однос у заштити деце од педофила и насилника је велик. Павле је велики родољуб и имаће увек мој глас.“ Рекао је легендарни Драган Васиљковић – капетан Драган.

Права Србија и Национална одбрана Левијатан након вечерашег формирања градског одбора Београда креће у опсежну акцију обиласка Србије и формирања одбора широм читаве државе.
Ширимо идеју. За победе, а не поделе! Јер нас красе дела, а не сувопарне речи!

Оставите Коментар