У Србији ће се ускоро појавити „новине“ са гомилом измишљотина и афера против власти и владајуће странке, тврди народни посланик Владимир Ђукановић.

Ђукановић је гостујући у Новом јутру о најавама да ће се појавити пропагандно гласило у служби ширења афера против власти и владајуће странке, рекао да су у плану да се појаве „новине“ са гомилом измишљотина и афера.

  • Они су расправљали када да деле у Београду на штандовима СзС, али нигде нема импресума, потписа, не зна се ко је власник. И то је важно због тога што уколико би сте желели некога да тужите, не бисте знали кога треба да тужите и кога да позовете на одговорност – рекао је Ђукановић.

Како је рекао, постоји гомила текстова, а већина од њих, како каже, није ни потписана.

  • Не постоји реакција. И то је показатељ на шта су све спремни – рекао је Ђукановић.

Он је истакао да су им лажне афере главне теме, и додао да ће покушати да филују и сто пута изговорену лаж да претворе у истину.

  • Највећа грешка СНС је што не уме да одговори на то, није кадра да одговори на толике лажи – рекао је Ђукановић.

Он је истакао да је веома важно то што се догодило јуче у Тирани.

  • Не могу да верујем да неко оде у Албанију, по задатку, да пита о Крушику. То нам још једном потврђује да је цела та афера искључиво политички мотивисана, плаћена да би се деградирала наша наменска индустрија. То није нормално – рекао је Ђукановић.

Ђукановић је рекао да се застрашујућа кампања води против ове државе.

  • Невероватно је да неко има тај порив да оде чак у Албанију, да их не интересује шта се тамо збивало, већ питају за оца министра унутрашњих послова, Бранка Стефановића – рекао је Ђукановић.

Ђукановић је истакао да, уколико је човек крив, Тужилаштво треба да реагује и да, уколико је крив, буде ухапшен.

  • Врло је занимљиво да је једино дело за које се криве Небојша Стефановић и његов отац, по речима новинара Н1, то што су лагали Александра Вучића. Да ли је то кривично дело? Ако тако мисле, нека поднесу пријаву – рекао је Ђукановић.

Додаје да није јасно зашто се „новинар истраживач“ крије, јер, како каже, он да је тако нешто открио желео би да сви знају.

  • Иначе, они редовно имају прилоге, а никада не зову другу страну. Ово што они раде је стаљинистички метод – рекао је Ђукановић.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар