Снабдевање свих потребних намирница и лекова, обавља се редовно
„У Геронтолошким центрима и установама за смештај корисника социјалне заштите на територији целе Србије, које су у надлежности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања нема оболелих од вируса САРС – ЦоВ-2“, рекао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић који је у сталној комуникацији са свим надлежнима у овим установама.

Kако каже, снабдевање свих потребних намирница и лекова, обавља се редовно и испоштоване су све прописане мере у складу са упућеном инструкцијом у вези са поступањем ради заштите од корона вируса.

Ђорђевић је подсетио и да ће јавност бити обавештена о свим актуелностима у вези са поменутом ситуацијом и путем сајта Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

View this post on Instagram

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Нема оболелих у установама социјалне заштите! “У Геронтолошким центрима и установама за смештај корисника социјалне заштите на територији целе Србије, које су у надлежности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања нема оболелих од вируса SARS – CoV-2“, рекао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић који је у сталној комуникацији са свим надлежнима у овим установама. Како каже, снабдевање свих потребних намирница и лекова, обавља се редовно и испоштоване су све прописане мере у складу са упућеном инструкцијом у вези са поступањем ради заштите од корона вируса. Ђорђевић је подсетио и да ће јавност бити обавештена о свим актуелностима у вези са поменутом ситуацијом и путем сајта Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. @minrzs.gov.rs #gerontoloskicentri #convid19 #koronavirus #socijalnazastita

A post shared by Зоран Ђорђевић (@zoran__djordjevic) on

Оставите Коментар