ПОЛИЦИЈА тзв. Косова саопштила је да се у Старом Качанику догодило убиство када су непознате особе испалиле више хитаца на возило којим је управљао 48-годишњи Н. Ц.

Приштински медији данас сазнају да је жртва Нусрет Цена, бивши припадник тзв. ОВК, осумњичен за троструко убиство у Качанику крајем септембра 2007. године.

Како је саопштила полиција тзв. Косова, тело је пронађено на путу Качаник-Урошевац, без знакова живота, а недалеко одатле пронађено је и једно запаљено возило.

Према првим информацијама са увиђаја, сумња се да су непознате особе пуцале на возило којим је управљао убијени и затим напустиле лице места у непознатом правцу.

– Недалеко од места догађаја, у селу Сопотница код Качаника, пронађено је још једно путничко возило захваћено пламеном, и постоји сумња да су осумњичени, након извршења убиства, запалили возило и побегли… Тело страдалог Н. Ц старости 48 година упућено је на обдукцију у Институт за судску медицину у Приштини. Тимови регионалне полиције у Урошевцу из различитих сектора непрестано раде на прикупљању информација на терену како би се случај разјаснио што је пре могуће – наводи се у извештају полиције.

Медији преносе да се ради о Цени, бившем припаднику „ОВК“, који је био осумњичен за троструко убиство у Качанику које је почињено крајем септембра 2007. године.

Окружни суд га је прогласио невиним, а његово име се поново помињало у вези са експлозијом у бару „Секираћа“ у Приштини, за шта је, такође, ослобођен кривице.

Оставите Коментар