У Филаделфији се догодило ужасно убиство спрског студента Милана Лончара (25) док је шетао свог пса када су на њега наишли пљачкаши што се јасно види на снимку надзорних камера.
Младић је шетао свог пса у четврти Бреверитаун и када је скренуо у Улици Џеферсон око 19 сати, пришла су му два мушкарца и покушала да га опљачкају, саопштила је полиција.

  • Снимак разбојништва забележен је и на видео надзору. На снимцима смо видели како пљачкаши претресају Лончарове џепове. Убрзо након тога је један од мушкараца отворио ватру и погодио жртву у груди. За сада је познато да није било туче – рекао је Скот Смол инспектор полиције у Филаделфији.

Полиција је пронашла несрећног младића у локви крви у полусвесном стању. Иако рањен, и даље је стезао поводац на којем је био његов пас, рекли су истражитељи. Лончар је хитно превезен у Универзитетску болницу Темпл, где је упркос свим напорима лекара проглашен мртвим у 19.30 сати.

Kомшије су рекле да су Милана често виђале како шета пса. Убијен је само неклико стотина метара од куће у којој је живео.

Пљачкаши су након пуцњаве побегли са места злочина. Према речима инспектора, снимци са надзорних камера би могли да помогну у проналажењу убица..

Пре годину дана завршио факултет
Милан Лончар је пореклом из Србије, али је одрастао и школовао се у Филаделфији. Лончар је дипломирао на Темпл универзитету у децембру 2019. године.

  • Тужни смо јер је један живот прекинут на тако бесмислен начин. Памтићемо Милана и саосећамо са његовом породицом у овако тешком тренутку – рекао је декан Темпл универзитета.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар