Неке државе су донеле одлуку да у закон ставе неутрално сексуално опредељење и да на тај начин постоји само „бесполна“ ознака „родитељ“. Да ли овако нешто чека и нас?

Фото: Shutterstock
Фото: Shutterstock

И код нас се најављују овакве новине које свакако представљају атак на традиционалну породицу. Уколико се ово усвоји, деца ће бити васпитавана да не постоје мама и тата већ само „родитељ“. Обзиром да је већ нападнута и практично „силована“ и растурена српска традиционална породица, и то разним пошастима које увозимо са Запада, ово ће још више пољуљати не само породицу као стуб друштва, већ и државу. Како ће на децу утицати овај атак? У шта ће нам деца израсти погрешним утицајем на њихов развој?

Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА сматра да је ово директан напад на породицу као стуб друштва, претња традиционалном браку и нормалној породици. Само јака породица ствара јаку државу, те је што пре потребно донети стратегију о очувању породице и правилног васпитавања деце. Како нам деца буду васпитана, таква ће нам и држава бити.

Стеван Ђокић, Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА

Извор: centarzabezbednost.org