Kако “Глас Јавности“ сазнаје из извора блиских врху Граничне полиције Црне Горе, дана 17.07 на 18.07.2020. године у Црну Гору је са територије БиХ ушло комби возило марке „Ивеко“, босанских регистарских ознака Е310319, које је транспортовало машине и опрему за израду биометријских докумената.

Сумња се да ће црногорски режим злоупотребити поменуту машину за штампање фалсификованих личних карата Црне Горе, како би се фантомским бирачима омогућило да гласају на два бирачка места. Наведено показује у коликом је страху црногорски режим од предстојећих избора, али ни овакве крађе не могу да поправе изборни резултат који ће опозиционе партије остварити у Црној Гори, јер према последњим истраживањима опозиција има 52% подршке бирачког тела, док ДПС и његови сателити имају тек око 48% подршке.

Иначе, поменутим комби возилом управља босанскохерцеговачки држављанин Елведин Шипчић, рођен 1988. године, који живи у Витезу, БиХ. У наредном периоду остаје да се установи ко је све од Ђукановићевих сарадника укључен у овај скандалозни покушај прекрајања изборне воље црногорског народа, како би се виновници у што краћем року извели пред лице правде.

Leave a Reply