Након што је црногорски режим, очигледно прерано проглашавајући Црну Гору за “Корона фри” државу, потрчао да за појаву нових случајева коронавируса као одговорне означи своје грађане који су претходно боравили у Србији, ексклузивна сазнања кругова блиских врху владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) указују да су међу најновијим случајевима заразе короном таст и ташта потпредседника црногорске Владе, министра пољопривреде и руралног развоја и председника Националног координационог тела за заразне болести (НKТ) Милутина Симовића.

Kако смо сазнали, до појаве короне у Симовићевој фамилији дошло је након што је његов таст Батрић Булатовић пре неколико дана присуствовао састанку огранка ДПС у Kолашину, где се и заразио. Иначе, пошто је код Симовићевих таста и таште установљено присуство короне, они су по хитној процедури пребачени у зграду старе болнице у Подгорици.

Иако и даље не одустаје од покушаја да Србију означи као једну од најпроблематичнијих дестинација у региону када је реч о епидемиолошкој ситуацији, режим апсолутног господара Црне Горе Мила Ђукановића није ни помислио да би ове инсинуације могле да му се врате као бумеранг, што потврђује и околност да након откривања случајева короне у Симовићевој породици у врху власти у Подгорици влада пометња због реалне опасности да би корона могла да се прошири у редовима ДПС. Сасвим довољно да се црногорски режим посвети бујању короне у сопственом дворишту, и да мало мање користи тренутну ситуацију за вођење пропагандног рата против Србије.

1 KОМЕНТАР

  1. Ma nije da korone nije bilo celo vreme uCrnoj Gofi,samo su laznim izvjestajima i prikrivanjem oboljelih hteli svetu pokazati da turisti mogu slobodno u C.G. Kada su se uverili da svet ne pada na njihove lazi,sad pomalo otkrivaju istinu.

Оставите Коментар