Игор Милошевић серијски силоватељ ухапшен је због угрожавања сигурности.

Поводом хапшења огласило се Прво основно јавно тужилаштво.

Након што је Првом тужилаштву у Београду достављена кривилна пријава од стране дневних новина ,,Информер“ против И.М. ,у тужилаштву је обављен разговор са новинаркама наведених новина, а потом је по налогу дежурног тузиоца Првог ОЈТ у Београду у сарадњи са полицијском управом за град Београд, одељење за јавни ред и мир одређено задржавање у трајању од 48 сати осумњиченом И.М. због кривичног дела Угрожавање сигурности. из члана 138 ст.3 КЗРС – наводе у Тужилаштву.
Како додају, из навода пријаве кривично дело извршено је дана 27.09.2022. године на штету новинарки које су водиле интервју са пријављеним, а у вези разговора са њим,односно давања изјава за време снимања.

  • У року од 48 сати осумњичени ће бити саслушан у Првом тужилаштву – наводе у Тужилаштву.
    Подсетимо, Милошевић је пуштен на слободу 20. септембра након што је у затвору провео 15 година због низа силовања, однедавно се поново налази на слободи.

Реч је о човеку који је више пута био повратник када је реч о кривичном делу силовање. Хапшен је више пута и у питању је веома опасан човек. Наводно је почео да напаствује још са 14 година.

Оставите Коментар