Нови гост аутора и водитеља емисије Владимира Ђукановића био је менаџер Саша Мирковић, човек који је био део победничког тима када је Марија Шерифовић победила на Евровизији, а садашњи менаџер једној од највећих звезда Аци Лукасу.

Ђукановић и Мирковић су говорили о друштвеним мрежама, инфлуенсерима, данашњим фестивалима и разлозима због којих је познати менаџер ушао у политику, а због које је касније и ухапшен.

Аутор емисије је свог госта упитао због чега је био лишен слободе, а Мирковић је открио да је иза свега стајала Дијана Хркаловић!

  • Дијана Хркаловић је наредила да ме ухапсе. Ја сам тражио разговор код Небојше Стефановића као народни посланик. И отишао сам код њега, сачекала ме Дијана Хркаловић. Ушао сам у зграду СИВ на други спрат, ишао сам иза ње, док су инспектори ишли погнуте главе. Ја сам чак неке и зезао “ајте мало подигните главе некад сте били мушкарци”. Ушли смо у њену канцеларију, ја сам јој рекао да сам дошао код министра, а не код ње. Она је рекла “сад ће он да дође”, окренула број и рекла: “Дођи, Нешо, горе код мене”. Он је дошао и чим је сео кренуо причу о некој његовој црној свесци. Пре тога му је Дијана рекла „љубави, ево дошао је Мирковић па реците један другом шта имате“. Значи, она је водила састанак. Он каже “ја имам црну свеску у којој имам записано и оно што су ми лоше урадили и оно што су ми добро урадили. Ти се не котираш добро”, рекао ми је, мада не знам шта сам му лоше урадио у животу, “тако да би требало нешто мало да урадиш за мене и да пређеш на добру страну” рекао ми је. Ја сам устао, погледао у једно, па у друго и рекао: „Носите се у три п*зде материне и ти и ти“. И изашао на врата. Након само пар сати је без налога дошао СБПОК у Скупштину града Зајечара и покушали су да уђу. Ти исти који су после учествовали у разним махинацијама.

Мирковић је описао дане у притвору и открио да се склањао од свих јер, како каже, имао је предосећај да хоће да га убију да би Вучића оптужили за то.

  • Ако ме питаш да ли сам знао да препознам звезде, не знам како да ти то објасним, е тако исто сам препознао у њој (Дијани) то зло. Где је ту био несрећник Небојша ја стварно не знам. Нека се тиме бави онај ко треба да се бави. Сигуран сам, пошто су неки који су долазили да ме хапсе били они који су после хапсили несрећног Колувију, да је та Јовањица исконструисана да се Андреј ухапси, а Вучић свргне. Имали су, дакле, неколико праваца. То је организована криминална група коју бране Владимир Гајић и Сеад Спаховић. Знам како су мени прилазили да ме бране, само сам их ја одбио, а она их узела – рекао је Саша Мирковић у емисији “Озбиљно са Ђуком”.

Оставите Коментар