Селин Дион снимала је нови пропагандни спот са циље родног збуњивања деце и промоције промене пола. Некада популарна певачица сматра да децу не треба делити на дечаке и девојчице какви јесу по својој биолошкој природи, већ им допустити да сами изаберу што желе бити.

Екстремистички спот шаље поруку да њихова деца нису њихова, а снимак упркос сладуњавом тону и тежњи да буде допадљив људима у себи има сублиминалне поруке насиља и присиле, јер певачица у потпуно црној одећи, проваљује у породилиште где она по закону не би смеле да буде, а затим деци намеће одећу која одговара њеним политичким гледиштима.

Поп певачица Селин Дион је покренула нову линију полно неутралне дечије одеће, а рекламом је најавила своје партнерство с компанијом Нунуну.

У реклами, која је први пут пуштена у уторак, Дион је изјавила: „Наша деца – заправо нису наша деца“.

„За нас“, наставља певачица, „они су све. Но у стварности, ми смо само малени део њихова света. Нама недостаје прошлост, а они сањају о будућности.“

Тада је, стојећи у болници за новорођенчад означеној симболима за дечаке и девојчице, ова канадска певачица изјавила: „Можемо их гурнути у будућност, али ће пут којим иду сами одабрати.“

Док је била у болници, у коју је наводно провалила будући да за њом трче чувари, певачица је одувала црне шљокице по соби које су магично промениле роза и плаву одећу беба у црно-белу, „полно-неутралну“ одећу.

Дион је у интервјуу објаснила да је постала инспирисана да створи ту колекцију након што је своја два сина близанца одвела у Дизниленд.

Уместо да их води до суперхероја, присећа се певачица, њени осмогодишњаци су упознавали принцезе и Мини Маус.

„И тада сам рекла: ‘А шта је са Микијем?’“, рекла је Дион, „Они су ми одговорили: ‘Па, волимо ми Микија, али можемо ли бити…’ Тада сам себи рекла да је то сасвим у реду. Знате зашто је то у реду? Јер они причају, проналазе се.“ рекла певачица, која је исконструисала да су њени синови трансродни, јер им се свидео цртани лик Мини Маус.

Дион је рекла да родитељи морају допусте деци да говоре такве ствари.

„Не знате што ће постати у будућности“, рекла је певачица која је била популарна 90-их година, „Не желите да имају проблем и да мисле: ‘Ја требам бити овакав. Ја требам тако говорити. Ја се требам тако одевати. Зашто што сам дечко или цурица, ја требам…’ Не. Не. Ви не знате. Пустите људе да буду шта желе и то учините што прије.“

Певачица није коментарисала да ли је њена родно неутрална одећа један вид наметања норми деци и манупулација тиме шта они желе да буду.