Потписивањем Меморандума о сарадњи, Покрет „Наш исток“ званично је приступио Српској десници са својим целокупним чланством.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Председник Српске деснице Миша Вацић и председник „Нашег истока“ Дамир Шимпрага потписали су Меморандум о сарадњи чиме су договорене будуће активности усмерене ка националном активизму са јасном идејом да се будућа борба српских патриота мора наставити искључиво деловањем кроз институције.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Почаствован сам што је у породицу Српске деснице дошло још једно удружење, са изразито квалитетним људима. Упућен сам у енергију и искуство Дамира Шимпраге, част ми је да су такви људи препознали мој позив на саборност и слогу, недвосмислено сабирање патриота.“, рекао је Миша Вацић, додајући да ће се врло брзо, конкретно видети резултати уједињавања родољуба и да ће Српска десница још интезивније будити националну свест у народу.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Дамир Шимпрага је истакао да  је препознао Мишу Вацића као најмађег политичког лидера, и да је приступање Српској десници био логичан наставак борбе за бољу Србију.

„Српска десница води искрене националне активности, чине је доказани родољуби, а ја као лидер „Нашег истока“ и сам покрет  увидели смо њихову иницијативу залагања за Србију и њен народ. Вацић је велики борац, један од ретких који може патриоте да води у сигурну будућност. Дошли смо у Српску десницу да остваримо заједничку победу за наш народ. Упркос свима којима ће наше уједињавање сметати“, поручио је Шимпрага.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Удружење „Наш исток“ је осамнеста родољубива организација која се прикључила позиву Српске деснице за сабирање свих искрених патриотских снага у Србији.