Мирко Пајчин, познатији као Баја Мали Книнџа отворио је душу у емисји „Гламур специјал“ на Хепи ТВ и испричао све најзанимљивије детаље из свог живота.

  • Био сам јако немиран, за разлику од брата Новака, који је пет година млађи, сушта супротност од мене. Ја сам у први разред пошао са закашњењем од пола године, али сам био толико доминантан, да су хтели да ме пребаце у други разред, да не идем тих пола године у први, колико сам већ тад био виспрен, намазан… изјавио је Баја.

Од своје седме године, Книнџа живи без једног бубрега и то грешком лекара.

  • Због незнања и немара 1972. године одстрањен ми један бубрег који је иструлио. Ја можда немам два бубрега, али имам два срца – рекао је Баја са осмехом на лицу.

Говорећи о рату, Баја каже да је његовој генерацији украдена младост.

  • Имам право да кажем да су ми отели 10, 20 година живота. Мом брату су украли младост. Прво рат, онда су нас и бомбардовали. Не дају нам мира – рекао је Баја.

Такође, Баја истиче и да је тих година систем био против њега.

  • Подржала ме породица, а био сам шиканиран од стране свих медија. Нигде ме није било, за њих сам био „прљави четник“. Нико није завиривао у моју душу. Зато сам посебно поносан на то што сам успео. Музичким уредницима систем није дао да ме пуштају – рекао је Баја.

Певач истиче да увек одвоји време за све оне који га поштују.

  • Код мене долазе на бину као да је Кнез Михаилова, зато ме посебно воле. То је та посебна љубав – каже Баја.

Баји су приоритет његових шесторо деце.

  • Некад сам могао да останем после наступа до јутра, а сад бежим деци – изјавио је Книнџа.

Баја каже да када би се опет родио, све би исто радио, али би насликао више слика.

Leave a Reply