Филмски режисер, продуцент и телевизијски водитељ Борис Малагурски објавио је на својом Фејсбук профилу и Инстраграму екслузивну информацију да је председник Црне Горе Мило Ђукановић у Мајамију позвао полицију када је један човек у ресторану развио српску заставу.

Према речима Малагурског, Ђукановић је због развијене српске заставе тврдио да је животно угрожен.

„Док је Мило Ђукановић славио Нову годину у престижном ресторану Villa Azzur у Мајамију, један Србин, који ми је послао ову слику и информацију, раширио је српску заставу поред њега. Према његовом наводу, Мило је био згрожен, звао је полицију и рекао да “му је живот угрожен и у 00:45 је изведен из локала под јаком пратњом полиције и обезбеђења“, написао је Малагурски на ФБ.

Такође, додао је да је и „птицама на грани је јасно да је његово време прошло“.

„Браво за српски инат, браво свима који излазе на протесте широм Балкана за борбу, а Мило ће морати да се врати у Црну Гору да одговара за сва злодела која је починио„, закључио је он.

Како је изгледао дочек 2020. године у престижном ресторану Villa Azzur у Мајамију где су гости носили естравагантне шешире, погледајте у вудеу који је направљен од кадрова из престижног ресторана:

Оставите Коментар