Трка за градоначелника Никшића улази у фото-финиш. Демократска партија социјалиста и њен председник Мило Ђукановић свесни пораза у његовом родном граду ће, сасвим извесно, прибећи већ опробаним методама изборне манипулације и крађе гласова.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Према информацијама које је наш лист добио од извора из штаба Мила Ђукановића (име познато редакцији), на дан избора се планира гашење струје на свим већим бирачким местима како би се угасио и софтвер који прецизно идентификује бираче.

Самим губитком електричне енергије, бирачка комисија – која је због бојкота опозиције на прошлим изборима сасастављена искључиво од чланова ДПС-а – би се по аутоматизму окренула методи визуалног препознавања бирача који је итекако подложан злоупотреби.

С друге стране, због панике у штабу ДПС-а, Ђукановић је наложио и корисцење апарата за прављење једнократних личних карата који је корисцен и приликом изборне злоупотребе у мањим општинама попут Петњице и Тузи.

Локални избори ће се одржати у недељу 14. марта. Подсетимо, Мило Ђукановић у овом граду влада већ тридесет година, а према последњим истраживањима по свему судећи нову власт ће формирати коалиција За будућност Никшића са мањим коалиционим партнерима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here