Ваљевски НВО активиста Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (агент БИА) налази се пред тоталним психичким растројством, јер је схватио да је његов тзв. друштвени активизам доживео тотални дебакл.

Нагло погоршање његовог психичког стања уследило је пре пар дана када је схватио да више никога не интересује његово лажно залагање за Украјину, као и да су његове активности на денунцирању руске опозиције у Србији, потпуно разоткривене.

Овог препреденог агента БИА прочитале су и стране дипломате на служби у Београду са којима је био у контакту. Тако на пример, украјински заменик амбасадора и бугарски војни аташе му се више ни не јављају, јер су схватили да им је Подморница постала баласт.

Из наведених разлога, Стојковић планира да се устреми ка амбасади Холандије и то посредством свог хомосексуалног партнера Пјотра Никитина (агент ФСБ), који одржава континуиране контакте са једном женском особом из поменуте амбасаде.

Такође, планирао је да мобилише и још једног хомосексуалца, тачније Владимира Волохонског (агент ГРУ), за остварење својих мрачних и лажних циљева, а они се своде на покушај нових обмана страних дипломата у нашој земљи, кроз представљање лажне проукрајинске агенде.

Зато свим дипломатама шаљемо упозорење на посебан опрез у комуникацији са Чедомиром Стојковићем, с обзиром да се ради о манипулатору и преваранту због којег ће им присести служба у Београду.

Оставите Коментар