Пљевљаци су исцртали још једну тробојку. Нових 80-так метара квадратних, украшених вољеним народним бојама.

А, како је на свом Фејсбук профилу истакао Веселин Драгаш, нова тробојка се „најбоље види из пљеваљског МУП-а и куће предсједника општине Пљевља“!

Он је поручио градоначелнику Игору Голубовићу да је губитник, и да се приклони већинској вољи народа, ријешеног да одбрани светиње.

На Драгашовом профилу постављен је и видео на којем се може видјети како „пљеваљски неимари“ пјевају – „Устала је Црна Гора, светиња се бранит мора, Мило лопове, Мило лопове“.

Истакли су и да је застава Краљевине Црне Горе заштићена законом, те да на овакав начин никако не нарушавају јавни ред и мир.

Очекивано, „народна полиција“ није била истог мишљења. Дошли су, узели личне карте од младића који су цртали тробојку и записали их.

„У сред смо шуме, нема ни једне куће, а кажу да смо нарушили јавни ред и мир. Биће да смо узнемирили дивље животиње“, прокоментарисао је један од чланова „лудачког покрета“.

„Велика је и треба да се види, а господи полицајцима ако смета – нека затворе очи“, поручио је други.

„Радну акцију“ Пљевљаци су завршили, како и приличи, пјесмом – „Устала је Црна Гора, светиња се бранит мора, Мило лопове, Мило лопове.“.

Оставите Коментар