На 110. протесту Шапчана поновљени су захтеви упућени Небојши Зеленовићу да поднесе оставку и не чека изборе на којима ће добити јасну поруку од грађана.

Небојша Зеленовић не види оно што виде грађани Шапца, а то је да треба да оде. И уместо да оде што пре, он запошљава нове кадрове – рекао је Александар Пајић ,шеф одборничке групе СНС-а у градској скупштини у Шапцу. – Последња вест из његовог окружења је, да је за свог помоћника именовао Марију Ратковић, која је задужена да се бави политиком младих. Погледајте на друштвенијм мрежама како се сликала са средњим прстом, на WЦ шољи. То је особа која треба да се бави проблемима младих људи. То су његови кадрови које ће да плате грађани од свог новца. И та вест није заинтересовала локалне медије, који то нису објавили. На последњој седници скупштине чули смо како је годину дана Небојша Зеленовић лагао своје грађане. Председник скупштине Немања Пајић рекао је да град нема капацитет да уради пројекат о реконструкцији Опште болнице. Због тога шабачка болница није ушла до сада у државни пројекат, а Небојша Зеленовић је све време лагао да републичка власт није дозволила реконструкцију болнице. Град није у стању да уради тај пројекат, то је признао и Немања Пајић, председник скупштине, а Небојша Зеленовић све време лаже и обмањује грађане.
Пајић је рекао и то, да већ сви знају да је по други пут осуђен пред Вишим судом у Шапцу за незаконито трошење новца из буџета.

А ја вам кажем,. Да се по граду увелико прича, да се својим најближим сарадницима поверио да је права срећа што је државни ревизор контролисао 2015. години, јер је у свакој наредној радио још горе ствари. И док прича приче да ће наводно бојковати изборе, шеф одборничке групе у градској скупштини Живојин Вулетић, каже да се увелико спремају на локалне изборе и поручује“зар сте мислили да ћемо без борбе предати власт“?-рекао је Александар Пајић ,шеф одборничке групе СНС-а у градској скупштини у Шапцу.
Радивоје Мићић, повереник Градског одбора СНС-а каже за Зеленовића да је он у друштву оних који не поштују ни државу ни њену светињу заставу, са којом лупају на врата Скупштине.

Недавно је гостовао на телевизији Н1 и уместо да искористи то време и каже нешто паметно, и нешто што нисмо чули, сазнали смо поново да је реч о мрзитељу свог народа и државе. Ми му поручујемо да је доста говорио лажи и да неко ко нема планове за будућност и идеје, треба да оде. Добили су јасан одговор од својих грађана у Шапцу на такозваномн слободном изјашњавању о трошењу новца из буџета Месних заједница. Изашло их је само 9 одсто, то је максимум који их подржава, а у приградском насељу Мајур, само 2 одсто. То је одговор на њихову политику. И ја му поручујем, Зеленовићу, боље се склони на време, немој чекати изборе већ поднеси оставку. Не брини за Душана Петровића, наћи ће он неког другог ко ће га слепо слушати, као што си ти до сада радио – поручио је Зеленовићу Радивоје Мићић, повереник Градског одбора СНС-а у Шапцу.

Оставите Коментар