На митингу Шапчани који траже оставку Небојше Зеленовића чуле су се поруке да је време насиља које заговарају лидери опозције давно прошло и да неће успети да у Србији изазову немире. Прошла су времена кризних штабова, улице и упада у институције, јер грађани Србије не подржавају такву политику.

Док је просечна плата у Србији 55.000 динара, она је у Шапцу за 10.0000 нижа. То је зато што је на власти интересна група на челу са Душаном Петровићем, којег слепо слуша Небојша Зеленовић. Ова интересна група је задужила град са 12 милиона евра за куповину гласова . Град је презадужен и јавна предузећа грцају у дуговима и својом имовином не могу да гарантују кредите– рекао је на протестном скупу Дејан Јовановић.

Рекао је и то, да потцењују грађане Шапца, јер на чело предузећа доводе људе из Сремске Митровице, Суботице, Ниша и Сремске Митровице. Зато нико више неће са њима, јер од њих сви беже као ђаво од крста. На њихове конкурсе се нико не јавља, па стално продужавају в.д стања. На недавним изборима за Месну заједницу у Накучанима, нису успели да саставе листу, јер нико из овог села није хтео да изађе пред грађане са њима. Када су пре извесног времена били избори за месну заједницу Доњи Шор у којој живи Душан Петровић, нису освојили ни један мандата. Листа коју су они предложили није била прихваћена од грађана.

Зеленовић више времена проводи по Србији него у Шапцу. Када су дошли на власт, затворили су фабрике, упропастили државу. Данас је Србија уважена земља. Нису изградили ни један километар аутопута. Данас се живи боље у Србији, јер у њихово време минимална зарада је била 16.оооо, а данас је 30. 0000. Остало им је само да врше деструкцију . Покушавају то и са мештанима села Штитар, јер их доводе у заблуду. Због зависти што се гради брза саобраћајница Шабац-Лозница и аутопут Рума – Шабац, покушали су да узнемире грађане Штитара, село кроз чији ће један део проћи пут и од кога ће сви имати само користи. Поручујем грађанима Штитара да имају поверење у своју државу, јер ће сви њихови проблеми бити решени, а не да слушају преваранте Душана Петровића и Небојшу Зеленовића –рекао је на протестном скупу Дејан Јовановић.

Народни посланик Блажа Кнежевић је подсетио на то да је прошло више од годину дана како опозиција бојкотује рад скупштине Србије.

Иако бојкотују изборе не смета им да буду први када се узима плата, први су када треба узети дневницу и први су када седају да ручају у скупштинском ресторану. Вук Јеремић, Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и Душан Петровић су годинама злоупотребљавали државну касу. Знају како су владали, крали и пљачкали државу. У њихово време одвојила се Црна Гора, Косово је прогласило независност. Народ је и 2012. и 2014. и 2016. дао поверењу Александру Вучићу и СНС-у. Од тада Србија постаје јака, стабилна земља која бележи суфицит у буџету. Ми ћемо и у Шапцу ,када дођемо на власт обновити школе и обданишта, припојити Дом здарваља и Општу болницу у модеран и обновљен Здравствени центар какав овај град заслужује. Овим такозваним лидерима опозиције који праве неред по Србије , хулиганима који призивају несрећу поручујем да су та времена прошла. Нема више места за политику насиља – поручио је Душану Петровићу и Небојши Зеленовић народни посланик Блажа Кнежевић на протестном скупу у Шапцу.

Саопштење за јавност

ГО СНС у Шапцу сматра да је тренутни градоначелник Небојша Зеленовић по ко зна који пут показао и доказао да води туђе бриге уместо да решава проблеме својих суграђана. Осуде некаквих медијских напада на директора телевизије која се финансира из страних фондова долазе од човека који шабачке медије чије му се извештавање не свиђа, назива “плаћеним убицама”.

Управо су Небојша Зеленовић и његови активисти покренули лавину напада на неистомишљенике у Шапцу, а медији којима руководи у граду на чијем је челу, постали су познати по бестидном извртању чињеница. Подсећамо на немио догађај током једног од протеста против Зеленовићеве власти који се поклопио са Даном Европе, када су Зеленовићеви активисти испред Градске управе поставили озвучење како би онемогућили говорницима СНС-а да се обрате окупљеним суграђанима. На ометање, демонстранти су реаговали бурним негодовањем и звиждањем, што је Зеленовићевој “независној” телевизији послужило као прилог да су “шабачки напредњаци извиждали химну Европе”. Тако Небојша Зеленовић види слободу медија.

Небојша Зеленовић, који долази из групе оних који су својевремено топили тенкове и наоружање српске војске, уместо да стане пред своје суграђане и објасни где је нестало пет милиона евра из градске касе, где су 72 стана у власништву града и зашто му скоро сва села немају пијаћу воду и канализацију, и даље изврће чињенице и лаже у намери да привуче пажњу јавности.

Оставите Коментар