Мораш сад да се нажуљаш у балканском блату јер бити нижи европски сусед председнице Колинде није нимало лако, стоји, између осталог, у овом претећем тексту.

Председнику Србије Александру Вучићу на адресу је стигло писмо које потписују „млади прави хрватски и НАТО Колиндини Срби“, који су овом приликом изнели јефтине претње и ноторне неистине мислећи да могу неког да застраше и све то на полуписмени начин, уличарским речником.

Писмо упућено председнику Вам преносимо у целости уз делимичну исправку и претходно извињење због лоших реченичних контрукција неизмењених ради задржавања аутентичности.

„Веома тешко ћеш се председниче Србије смејати извештају Тв ХРТ о протестима у Београду против тебе јер и према оцени француског АФП нарастају на неколико десетина хиљада протестаната. Пре ће бити да је твој осмех само за новинаре, а изван тога хватаћеш се само за главу, почећеш да губиш компас који иовако немаш.

Грађани сопствене државе полако ти припремају после жутог и црвени картон, који пре или касније следи и од Брисела и од Вашингтона. Кад се још мало потрошиш, нарочито ако то и сам убрзаш сопственим глупостима. Протестанти веома лепо у микрофон ХРТ- а кажу шта мисле о твојој владавини.

Крајње незрело износиш опаске да си недодирљив. То је била и Милошевићева рачуница и познато је како је прошао и цар постао го. Уместо што си „сигуран“ да можеш да се одржаваш елементима апсолутизма и полудиктаруре боље да си одмакао и напредовао од геноцидне ратне прошлости и испунио предуслове за долазак председнице Колинде. То сада због твог изостајућег ефекта решавања спорних питања није могуће. Мораш сад да се нажуљаш у балканском блату јер бити нижи европски сусед председнице Колинде није нимало лако. То мора да се заслужи. Да ли заиста замишљаш да са икаквом реториком можеш поентирати са Хрватском, ЕУ и НАТО.

Мали бедни црве, не губи време. Стави наочаре боље диоптрије, преброј протестанте, немој да будеш тако сигуран да ће Војводина следећих 100 година бити у Србији, јер је 1918. године нереално припојена са 30 посто српске мањине.

Немој мислити да ће корпус твог гласачког тела у знатној мери гласати за тебе због посла у државном сектору, то ти не може дуго потрајати. Ако и паднеш биће то јер су ти портпароли такви имбецили и зато што те сличним лепим саопштењима за јавност бране.

Немоћ твоје владавине је у видљивој евро спорости коју ти на одређени начин и Брисел саопштава. Нешто нисмо сигурни да ће још дуго Ангела Меркел и Мануел Макрон хтети да те приме у посету. Опада подршка твојих Срба унутар Војводине према нашим информацијама. Масовно су против свега српског, воле Колинду, Хрватску и прелазе у католичанство. Тај тренд ће се наставити новим акцијама, а капетан Драган Васиљковић неће лако видети белог дана. За дом спремни.

Млади прави хрватски и НАТО Колиндини Срби (као и председника Обаме, Хилари и Била Клинтона), стоји у потпису овог текста.

Фото: alo.rs/Printscreen
Фото: alo.rs/Printscreen

Е.А.