Девојка С.А. (19) из Железника нападнута је у петак око 02:30 сати ујутру у Улици Радних акција у овом насељу када јој је непознати мигрант пришао с леђа, ставио јој руку преко уста и покушао да је увуче у пролаз између зграда како би је силовао! Стравичан напад се догодио код броја 19, а несрећну девојку у последњи час спасао је таксиста који је случајно наишао, преноси српска новинска агенција СИА.

Девојка С.А. највероватније се враћала кући када ју је у једном тренутку са леђа снажно зграбио непознати мушкарац.
– Ставио јој је једну руку преко уста, другу преко врата и почео да је вуче ка мрачном пролазу између зграда. Нападач је све време ћутао док се јадна девојка батргала и покушавала да се некако ослободи. Пошто је силоватељ био снажнији никако није успевала да се одбрани – наводи сведок за агенцију СИА.

Према речима сведока нападач је скоро успео да С.А. увуче у мрачни пролаз када је сасвим случајно наишло такси возило.

– Нападнута девојка успела је да подигне руку и махне возачу таксија који је одмах приметио да се нешто чудно дешава. Зауставио је аутомобил, дотрчао до нападнуте девојке и тек тада приметио да је неки мушкарац држи за уста и врат. Видевши да таксиста прилази дрски нападач пустио је С.А. и побегао кроз мрачни пролаз у непознатом правцу – додаје наш саговорник.

Уплашена девојка тада је притрчала таксисти, испричала му шта јој се догодило и замолила га да позове полицију.

– Патрола полиције са Чукарице убрзо је стигла на место напада. Након саслушања С.А. и таксисте полицајци су добили детаљнији опис нападача, ради се о мигранту, старости око 25 година, неуредне браде који је у моменту напада на себи имао сиву дуксерицу са капуљачом, црне тренерке и сиве патике – каже он.

У току је интензивна потрага за нападачем.

Оставите Коментар