Неколицина становника Бразила пронашли су место где су смештене ХААРП антене па су кренули у рушење и уништавање истих, а догађај је и снимљен.

Ови људи верују да је управо ХААРП систем крив за климатске догађаје који указују да нешто озбиљно није у реду са нашом планетом.

Пролеће у сред зиме на једном крају света, смрзнута Америка на другом, снег у Сахари, ерупције вулкана, изумирање бројних животињских врста итд.

Пројекат ХААРП званично се представља као цивилни научни пројекат чији је циљ помоћу вештачких промена температуре у јоносфери истражи њене карактеристике.

Јавна је тајна како је реч о војном пројекту војске САД. Подаци о истом су процурили у јавност 1995. године.

Тада је постало јасно како ХААРП мора да омогући сигурне комуникације са дубоко зароњеним нуклеарним подморницама широм света без могућности опструкције информација од стране противника.

Према речима Розали Бертел, председника Интернационалног института за бригу о људском здрављу) ХААРП је гигантски грејач способан да у јоносфери направи велике промене.

У могућности је не само да ствара мале рупе већ и да безмало засеца атмосферски слој који нас чува од погубних космичких зрачења!

ХААРП претпоставља уређај снаге 1.7 ГW коју путем сложеног антенског система може да емитује у циљано подручје јоносфере.

На тај начин се изазива кување јоносфере која реагује зрачењем у подручју дугих таласних дужина према Земљи, што може да изазове глобалне последице по климу, биљни и животињски свет и човека!

Оно што је најзанимљивије од свега, према речима бројних истражитеља ХААРП систем и служи за намерно мењање климе и уређивање временских неприлика по људској вољи.

ХААРП систем осмислио је сам Никола Тесла, а као и све што је од њега он је требало да служи на добробит човечанства, уграбљено је од стране моћних корпорација које сада кроје свет и климу по својој вољи.

Погледајте видео:

Извор: dnevno.hr

loading...