Лидер Српске Деснице Миша Вацић рекао је данас да уопште није знао да је на мерама док ту информацију није објавила Мариника Тепић

Гостујући на телевизији Хепи код водитеља Миломира Марића, Вацић је најпре врло иронично говорио о Мариники Тепић, рекавши за њу да је она „светионик“ и „прометеј“ нових информација.

  • Ја ћу преко својих адвоката тражити, већ сад после ваше емисије идем код својих адвоката, да видим да ли је постојао судски налог и да сам био под истрагом за екстремизам – казао је Вацић и додао да то што је био осуђен условно за поседовање оружја представља „подметачину бившег режима који је служио тиранину“.

Говорећи о свом раду у Kанцеларији за Kосово и Метохију, Вацић је рекао да се током свог ангажовања искључиво бавио хуманитарним радом, као и да није био политички ангажован ни на једном пројекту. Истакао је и да се током тог периода чуо са Александром Вучићем преко телефона, а да је тај разговор био прислушкиван.

  • То је било у периоду око 2017. године. Мада, јуче и сам господин Александар Вучић рекао да није први пут да су га прислушкивали због разговора са мном, већ да су исти ти налогодавци слушали њега за време 2012. године. За време Бориса Тадића исто су га слушали јер се чуо са екстремистом Гораном Весићем, са екстремистом Владимиром Ђукановићем, и са екстремистом Мишом Вацићем. Дакле, сви смо ми екстремисти, само то зна Мариника Тепић – рекоа је Вацић.

Миша Вацић је рекао да је Мариника Тепић експонент страних обавештајних служби и да постоји повезаност истих центара моћи од 2012. године, који су слушали Вучића тада, а и касније током 2017. године.

Он је додао и да то што је разговорао са Александром Вучићем не представља ништа спорно, јер као лидер једне опозиционе странке он се чује са бројним политичарима.

  • Разговарам и увек ћу разговарати јер сматрам да је дијалог једини пут – навео је Вацић.

Где су завршили ти снимци из истраге није познато, а Миша Вацић је рекао да њега као обичног грађанина то највише занима и да се нада да ће даља истрага о овом случају ићу у том правцу. При том, њему није јасно како је Мариника Тепић уопште дошла до тих снимака и да то треба бити једно од главних питања на које ће одговор дати истражни органи.

Оставите Коментар