Председнички кандидат Миша Вацић који на изборима наступа под слоганом „Српски патриота“ поручује да ће по доласку на власт одузети нелегално стечену имовину тајкунима.

Вацић каже да ни предходна ни актуелна власт нису казнили тајкуне јер су они умешани у финансирање готово свих политичких партија, а многи од њих финансирају и власт и опозицију како би заштитили нелегално стечене милионе.

Вацић каже да не сме бити милости према ратним, транзиционим и партијским профитерима који су се обогатили на штету народа.

„Средства која одузмем од тајкуна усмерићу у четири стуба српског народа, војску која штити нашу безбедност и која мора бити снажна и опремљена најсавременијим наоружањем, ратне ветеране који су животима својим бранили Србију и чији положај морамо поправити, за мајке са више деце које кроз рађање стварају нашу будућност и пољопривреднике који нас све хране и који морају добити више много субвенција како би њихов рад био исплатив“, рекао је Вацић.

Он је рекао да некретнине које су у поседу тајкуна који су прекршили закон морају бити национализоване и стављене на корист српског друштва.

Оставите Коментар