Лидер Српске деснице Миша Вацић навео је како опозициони медији гаје антисрпску политику која је у корену усташка и која не преза да њега назове фашистом.

  • И ја сам опозиција, као и госпођа радета, али ми смо опозиција Власти, а не српском народу и држави. Председник Вучић представља све нас, а својим говором је показао да је свака чланица Уједињених нација једнака. Наша држава се изборила да 28 земаља повуче признање Косова, Путин је војну операцију покренуо не само због НАТО агресије већ и да би заштитила Русе који тамо живе. Србија није била у могућности да потпуно заштити свој народ, међутим прилике се сада мењају. Хрватски јутарњи лист Данас био је ругање Србији, што мало перфидније ради Данас у Србији, који ме назива фашистом јер сам родољуб а поред тога шире србомрзачку политику која је у корену усташка – рекао је Вацић.

Потпредседница СРС Вјерица Радета навела је добро по Србију што у УН седи неко као што је Русија која помаже Србима да бране свој суверениутет и да су напредњаци доказали да умеју да се заузму за свој народ.

  • Када су напредњаци преузели власт покушали су да се приближе Западу, међутим у последње време, поготово овим говором показали су да умеју да се заузму за интересе Србије и њеног народа. Подржала сам Александра Вучића на претходним изборима јер сам знала да неће продати Републику Српску, КиМ и наш суверенитет. Изнад свега је очувати интегритет и суверенитет Србије што Вучић ради већ годинама. Ми у Савету безбедности УН имамо Русију која брани Србију и потврђује јој да није сама. Ова лажна опозиција је толико дуго у јавности да су досадили свима, а већина грађана им ни имена не зна колико су безначајни. Данас који чита 2.000 људи, где толико антисрпског сентимента има да је то срамотно – рекла је Радета.

Целу емисију можете погледати у видеу:

Оставите Коментар