Председник Српске Деснице Миша Вацић гостовао је јутрос на ТВ Хепи у емисији „Добро јутро Србијо“ поводом дешавања у Црној Гори уочи формирања нове Владе.

Током гостовања је изразио подршку странкама које су се ујединиле у Црној Гори и крај режима Мила Ђукановића нашле као, како је навео, “најмањи заједнички ујединитељ“. Демантовао је тврдње да је нова Влада Црне Горе “Влада Дритана Абазовића“, јер, између осталих, једног од њених будућих министара називају “женским Четником“.

Осврнувши се на догађај из 1918. навео је да су се сви учесници Божићне побуне изјашњавали као Срби, а њени команданти су потом унапређени и ушли у Војску Краљевине Југославије.

“Зеленашка застава којом данас машу Милови Црногорци на себи садржи седам српских тробојки, а управо они упорно покушавају да забране Српство у Црној Гори“, навео је Вацић.

На питање водитеља шта мисли о Кривокапићевом експозеу председник Српске Деснице је рекао да ће поред пописа, следећа битна ставка бити хапшење криминалаца о којима је говорио будући црногорски Премијер.

Цело гостовање председника Српске Деснице погледајте овде:

Оставите Коментар