Председник Српске Деснице (СД) господин Миша Вацић огласио се поводом здравственог стања председника Србије господина Александра Вучића. Том приликом Вацић је изјавио:
“Вест о погоршаном стању председника Србије господина Вучића затекла ме на терену, где ових недеља интензивно радимо на оснивању десетина нових општинских одбора Српске Деснице. Kао и сваког нормалног човека који живи по хришћанским, односно православним начелима, та вест ме је забринула. С друге стране, тешко је неприметити ужасно ружне, па зашто не рећи и нељудске коментаре, који стижу са појединих опозиционих адреса поводом Вучићевог здравственог стања. Појединци из Савеза за Србију се од момента обелодањивања да је председник Србије завршио на ВМА налазе у стању делиријума и екстазе, с обзиром да су схватили да на власт могу доћи једино ако лидер Србије премине или настрада. На њихову жалост, то се неће догодити. Дакле, шта год неко мислио о државној политици Александра Вучића, сматрам да су коментари у којима се неко радује или призива нечију смрт благо речено дегутантни и питам се шта би се десило кад би такви дошли једног дана на власт. Нисам разочаран када чујем да се шиптарски и хрватски екстремисти радују на вест о стању председника Вучића, већ сам разочаран када прочитам да неко ко себе назива Србином са толико мржње и гнева жели смрт другом Србину. Kао неко ко се посвећено борио против диктатуре Бориса Тадића којој сам био годинама изложен, никада му нисам пожелео смрт. То је у потпуној супротности са мојим принципима и вредностима, јер политика коју заступам није и никада неће бити базирана на личној мржњи према политичким неистомишљеницима.
С обзиром да мене критикују сваки дан преко својих медија, али и водећи се тиме да зле мисли воде до злих жеља, а зле жеље воде до злих дела, овим путем апелујем на лидере “грађанске“ опозиције да се дозову памети и окану таквих приземних и ретроградних коментара, уз поруку: “Kо другом јаму копа, сам у њу пада“. Председнику Србије желим брз опоравак, како би успешно наставио да чува мир и стабилност у држави од страних, али и од оних којих је много више – домаћих издајника. Уз то, желим му најбоље здравље и како би што дуже наставио да “нервира“ оне који му прижељкују смрт, и на радост његове породице и свих који га воле. А и једни и други ће се већ пронаћи сами.

Председник Српске Деснице
Миша Вацић

Оставите Коментар