Жене у црном“ настављају да показују своје право лице па су овог пута тражили да се Владимир Путим пошаље у затвор

Невладина организација „Жене у црном“ јуче је организовала протест испред амбасаде Руске Федерације у Београду. Повод за одржавање протеста је био прогон хомосексуалаца у Чеченији.

Међутим, припадници организације „Жене у црном“ на челу са Сташом Зајовић осведоченим србомрсцем и великом пријатељицом самопроглашене државе Kосово морали су да убаце у борбу за људска права и политичке захтеве својих западних ментора и финансијера. Па је у складу са инструкцијама својих финансијера Сташа Зајовић на протесту држала велики транспарент са натписом „Затвор за Путина“.

Очигледно је „Жене у црном“ сваком приликом под плаштом борбе за заштиту људских права промовишу србофобију и русофобију.

Борба за људска права је легитимна и ми је подржавамо, али борба за интересе страних сила је шпијунажа и злочин против сопствене државе, а то не подржавамо.

Остаје само да се запитамо зашто Сташиним „Женама у црном“ смета човек који је Русију вратио тамо где јој је и место, зашто јој смета човек који се изборио да његов народ живи боље и држава постане водећа светска сила, а који са друге стране блиско сарађује са нашом земљом.

Сигурно је само то да им Путин не смета због људских права.