Варница распламсала пожар у опозицији! На Твитеру је дошло до још једном обрачуна међу опозиционим актерима и то на релацији између функционера ДСС и Народне странке.

Функционер Народне странке Владимир Гајић директо је поручио да је против идеје да се Демократска странка Србије прикључи Савезу за Србију, поручујући да је Савез већ „прогутао једну жабу“ (читај: Двери), те да би било и превише да се и ДСС прикључи Савезу.

Управо на ту опаску бурно је реаговао функционер ДСС Драган Маршићанин, поручујући:

– Паметан као сто изгледа, изјавио да је „ДСС пијон странка СНС-а“. Подсећам правоснажно ослобођеног бившег генсека СПО, функционера ДС, па ДЈБ, сада НС, да се се не каже, па и не пише „пијон“,већ „пион“.

Као што оно чудо што свира није радијо, већ радио – испрозивао је Маршићанин Гајића.

Као што се могло и очекивати, с обзиром на то да се опозиционари већ дужи низ година утркују у томе ко има већи его и ко је сујетнији, Гајић је убрзо одговорио Маршићанину.

– А немојте овде да ме вучете за језик… На личној основи да Вам не буде жао – навео је Гајић, а потом и додао:

– То је Ваш ниво, да пређемо на лични ниво. Прво, ја нисам ослобођен… Друго био сам жртва Вашег корумпираног министра Јочића (Драгн Јочић, прим. аут), треће то руководство којем сте припадали стајало је у најмању руку духовно иза убиства Ђинђица. Тај ДСС је трагедија ове нације – запечатио је препирку Гајић.

Извор: republika.rs

Advertisements