Обећано му је да ће се према њему поступати у складу са законом и да га нико неће малтретирати.
Ватрогасац из Будве Далибор Бошковић претучен је данас у станици будванске полиције, објавио је функционер ДФ Славен Радуновић на свом Фејсбук профилу

  • Kрвави пир црногорске полиције се не зауставља! Ти људи све више личе на звери, а све мање на чуваре реда и закона. Далибор Бошковић, који се након што је видео како се полиција однела према његовим колегама у Будви, склонио неколико дана на сигурно, данас се сам пријавио, после гаранција које је његовом рођаку Воју Пићану дао начелник будванске полиције Зоран Вучинић – написао је он.

Обећано му је да ће се према њему поступати у складу са законом и да га нико неће малтретирати.

Он је затим додао да је при одласку адвоката у просторију одмах улетели командир станице и полицајци.

  • Дошао је у зграду полиције са своји адвокатом Димитријем Дапчевићем и дао изјаву. Чим је адвокат отишао, у просторију су улетели командир Слободан Kовачевић и полицајци Душко и Дејан Ракочевић, који су га тако претукли да је након тога завршио у Хитној помоћи. До кад ће Ђукановићева полиција да се понаша као Брозова 1948? – написао је он.

Затим се обреатио министру, и позвао их да да суспендују и притворе људе који су то учинили.

  • Позивам министра Мевлудина Нухоџића и директора Веселина Вељовића да изгреднике хитно суспендују и наравно притворе, као што се ради са обичним грађанима због сумње да су починили неупоредиво лакша дела! Силеџије у затвор – завршио је Радуновић.

Оставите Коментар