И после 48 сати Чедомир Стојковић није смогао снаге да одговори на једноставно питање о „специјалним“ везама које пажљиво негује са „иноземством“. Наивно мислећи да се невештим засипањем јавности бомбастичним изјавама о најразличитијим темама може сакрити од непријатних подсећања, заборавио је стару латинску пословицу која гласи „ко ћути, значи да се слаже“. Напросто, његова тактика се изродила у сопствену супротност, па је „подморница“ заправо јасно и гласно признала све о чему је истраживачко новинарство ових дана информисало јавност.
По оној народној „у страху су велике очи“, грађанин Ч. П. од данас озбиљно размишља да одустане од објављивања психијатријских извештаја о здравственом стању Пјотра Никитина како би избегао да експлицитно потврди још једну у низу чињеницу о закулисним плановима које је ковао.
Међутим, још је рано да Никитин одахне, јер је „подморница“ пустила духа из боце, па остаје бојазан да тај извештај осване у медијима захваљујући неком од, истина, све малобројнијих људи од „подморнициног“ поверења.

Оставите Коментар