Српски тенисер Новак Ђоковић чуо је одличне вести после припремног рочишта.

Суђење српском тенисеру Новаку Ђоковићу заказано је за суботу од 23.30, а већ сада се може рећи да је његов адвокатски тим остварио „малу победу“.

На припремном рочишту за случај „Новак Ђоковић против министра иза имиграцију“ затражили су да пред Федералним судом процес води веће судија, а не појединац, пошто у том случају министар Алекс Хоук неће моћи да се поново жали на одлуку. Неколико сати након рочишта то је и одобрено!
Тако ће Новак Ђоковић вечерас бити пред судијама Џејмсом Алсопом, Ентонијем Бесанком и Дејвидом О’Калаханом, који је уједно и био на припремном рочишту на коме је то затражено.

То би могло да буде од велике важности за Ђоковићев тим, а наравно, друга страна се успротивила захтеву Новакових адвоката пошто су се надали да би у случају једног судије – могли поново да се жале и далеко лакше „оборе“ одлуку српског тенисера коме је врло битно да се све заврши одмах.

То је наравно због тога што га већ у ноћи између недеље и понедељка мора на терен на Аустралијан опену, а ово су већ охрабрујуће вести да ће се то и десити.

Ако је веровати једном аустралијском адвокату, потребно је да докажу само једну ствар.

Подсетимо, српски тенисер је тренутно у притвору у имигрантском хотелу и тако ће бити све до поласка на суђење.

Оставите Коментар