Некима може звучати смешно и цинично, али постоје многи који верују да је рак превелики бизнис (превише уносан) да би икада био излечив. Кажу да је доказ у бројкама.

Као што је већ писано, ако је било који од постојећих јефтиних, природних и алтернативних начина лечења рака икада био одобрен, онда би произвођач прихода за здравствену индустрију нестао за неколико месеци.

А теорија завере, познатија као „Big Pharma“, не намерава да дозволи да се то деси. Индустрија је оно што нас држи даље од правог лека против рака.

Размислите колико је велики посао рак постао. 1940-их година, пре свих технологија и иновација које данас постоје, само један од сваких 16 људи је оболевао од рака; до 1970-их, тај однос је пао на једног од 10. Данас је један од два мушкарца у опасности да оболи од неке врсте рака, а за жене тај однос је једна од три.

Health Impact додаје, “Изгубили смо рат против рака.” На сајту даље наводе:

„Индустрија рака је вероватно најуноснији посао у Сједињеним Државама. У 2014. години, дијагностиковано је 1.665.540 нових случајева рака и 585.720 смртних случајева од рака у САД. 6 милијарди долара пореских обвезника се преусмерава кроз разне федералне агенције за истраживање рака, као што је Национални институт за рак (NCI). NCI наводи да медицински трошкови за негу особа оболелих од рака износе 125 милијарди долара, уз предвиђено повећање од 39 одсто, на 173 милијарде долара до 2020. године.

Веровање међу скептицима је да је лечење рака постало сама по себи индустрија, запошљава превише људи, док производи превише прихода да би се омогућило проналажење (или одобравање) лека. Заиста, тренутно истраживање лекова против рака заснива се на претпоставци да ће болест расти (као и тржиште), а не да ће се смањити.

Документарац из 2010. године “Cut Poison Burn”, режисера Вејна Чеслера, представио је низ снажних чињеница о корупцији у пословима конвенционалног лечења рака (операције, хемотерапије и зрачења) у САД. Ево неколико цитата, преузетих из документарца, који откривају зашто смо данас даље, него икада до сада, откривању лека против рака, како је објавио Your News Wire:

“Од 1920. године до данас, направили смо мали напредак у лечењу карцинома одраслих. Дакле, особа која данас добије рак простате или рак дојке ће живети онолико дуго колико и особа која га је добила 1920. “- Чарлс Б. Симон, М.МС, М.Д., оснивач Simone Protective Cancer Center.

“Зашто су људи престрављени кад чују реч рак? Зато што знају да конвенционално лечење рака не функционише. ”- Др Џулиан Витакер, М.Д. оснивач Whitaker Wellness Institute.

“Сви би требало да знају да је већина истраживања рака углавном превара.” – Др Лајнес Полинг 1986, добитник Нобелове награде,

Постоји више, укључујући и признање саме америчке владе у патентирању нечијег другог потенцијалног лека за рак, да су тренутни третмани “сами по себи канцерогени” и да заправо могу да подстичу развој рака.

Схватате поенту: Не постоји прави подстицај да се излечи нешто што генерише толико радних места и профита; само замислите све специјалисте за лечење рака и њихове чланове особља који би остали без посла ако би се ова болест икада излечила.

Као што је оснивач Natural News-а Мајк Адамс рекао, не постоји ништа у “модерном” лечењу рака што резултира истинским излечењем. Закон и јавна политика успостављени су како би се лекови спречили:

“Третирање рака било чиме што заправо функционише потпуно је забрањено у Сједињеним Државама, где је ”лечење постало злочин “, кажу независни посматрачи. Конвенционална индустрија рака није заинтересована за лечење болести; заинтересована је да профитира од њеног наставка.“

Оставите Коментар