Шешељ и Венди су били у љубавној вези, а својевремено су и говорили о детаљима романсе коју су имали.

Политичар Војислав Шешељ и певачица Венди су имали романсу, а о томе су неколико пута и причали. Тек после две деценије су објавили детаље везе, а приче се помало разликују. Док Шешељ тврди да су се волели два месеца, певачица каже да је њихова веза трајала око годину дана, али да га је оставила јер је хтео да је жени.

„Са њом сам био у вези 1991. године. Била је то лепа веза, није трајала дуго, око два месеца. Ја се држим два принципа, сваку жену са којом сам у животу био искрено сам волео. Па колико је трајало, трајало је. И сваки пут када би долазило до раскида, жене су мене напуштале, не ја њих. И ја се држим та два животна принципа вечито. Сада нисмо у контакту“, испричао је политичар једном приликом за Ало.

Са друге стране, његова стара љубав Венди била је тад расположена да детаљније говори о вези са политичарем, и демантовала га је да је веза трајала два месеца.

„Наша веза није трајала два месеца, трајала је много дуже, негде око годину дана и то је заиста био један предиван период, који је имао и једну озбиљну тежину, јер ја сам одлазила код њега кући. Та веза, иако сам ја тада била премлада, имала сам 19 година, имала је једну ширину, није то била веза модерних кокошки које се тако ухвате за неког тајкуна, па их њихов посао не занима, вец само добар поклон са машницом. Kод мене нема тих риболовачких прича да је било ко слао хеликоптер по мене. Одговарао ми је јер је у то време био интелигентан, па смо се међусобно допуњавали. После се испоставило да није баш тако, али да не улазимо сад у те политичке теме“, присетила се Венди и открила разлог њиховог раскида.

„Раскинули смо јер сам ја имала потребу себе да градим, а не да будем у златном кавезу. Мене златни кавез никада није занимао. Нисам желела да жртвујем свој живот због неког гвожђа, скупих аутомобила, летовања“, рекла је Вукелићева у емисији “Све по списку са Шкундрићем”.

Оставите Коментар