У име Оца, Сина и Светога Духа,

Сваки човек, може ако хоће, уз Божије допуштење да има у себи веру у Бога, живот на Небеском Царству и у своју бесмртност.

Вера у постојање Бога, Створитеља, Држитеља, Утешитеља и Спаситеља „јесте„ била је, сада је и биће, једно од чуда Божијих, која доносе Вечност, Љубав, Мир и Радост.

Вера човекова у Бога Створитеља, јесте као семе пшенично, које када падне на земљу, доноси плода родна, хлеб насушни.

Бог је и пре доласка Сина Божијега, Исуса Христоса на земљу, чинио Чуда да би људи маловерни, прогледали очима душе и видели душом и телом постојање Бога, свога Спаситеља, од онога што ће сваком човеку доћи, једног дана, као лопов у ноћи.

Син Божији у Оцу Богу, је својим силаском са Неба чинио Чуда, да би човек грешни, одбацио из себе грехове свога великог „Ја„ и примио Речи Божије, изречене у Светом Писму Божијем, у срце и душу.

Сваки човек, који избаци из себе своје „Ја„ може уз Веру у Бога „Живога„ примити Бога и постати са Богом, вечан и бесмртан.

Чудо вере човекове, је видљиво за сваког човека, који хоће да се осврне и погледа уназад сваког човека, који је „живо„ узверовао у чудо вере у Бога и постао вечан и бесмртан.

Чудо вере у Бога, је родило и створило бесмртне све Апостоле, Јеванђелисте, Свете Оце и Свету Божију Мајку и рађаће, све док буде света.

Хвала и слава Богу, за све што Бог чини за, сваког човека, да би човек постао Божије послушно дете и примио Веру у Бога и своје спасење.

Амин, Боже опрости и помози да се сваки човек својом вером спаси +++

10.08.2023.

Млађан Беочанин, Рашчанин

Оставите Коментар