Kостандин Грило, спортски коментатор из Тиране, запослен на албанској националној телевизији, добио је отказ након што је приликом гостовања на једној косовској телевизији рекао да навија за Србију и образложо то чињеницом да међу Србима има много пријатеља
Проблеми за Грила почели су да се гомилају, наишао је на осуду не само код острашћеног дела народа, већ и код челних људи националне телевизије.

– Разрешен сам од стране главног и одговорног уредника, а на моје место дошао је човек са, између осталог, смешним нагласком, без озбиљних квалификација. Борићу се, мисим да ће правда бити задовољена и да ћу се врататити на досадашњи посао – казао је за Моззартспорт албански коментатор.

Међу Гриловим пријатељима због којих навија за Србију налази се и Жељко Kузмић, голман рођен у Аранђеловцу, који је бранио у многим државама – БиХ, Црној Гори, Румунији, Пољској, Вијетнаму, Етиопији, па и у Албанији, где се спријатељимо са Kостандином Грилом.

– Kад је гостовао на једној косовској телевизији питали су га за коју репрезентацију навија и Kоста је казао за Србију. Зато што има доста пријатеља из наше државе, између осталих и мене. Потом су настали проблеми за мог друга.