Ако је неко масакр у „Рибникару“ искористио у политичке сврхе, онда је то прозападна опозиција и њихови сателитски медији Н1 и Нова С.

Пише: Весна Веизовић Марић, независни новинар

Ако је неко масакр у „Рибникару“ искористио у политичке сврхе, онда је то прозападна опозиција и њихови сателитски медији Н1 и Нова С. Од почетне шетње којом се одавала почаст невино страдалој деци, стигло се до журке крај базена испред скупштине, музичких субота на Мостару и захтева за расписивање превремених избора.
Ипак, након одржане конференције за штампу поводом подизања оптужница против родитеља малолетног K. K., Владимира Kецмановића и Миљане Kецмановић, као и власника стрељане где је малолетни убица вежбао, опозициони медији не престају да дижу тензије и оптужују главног јавног тужиоца Ненада Стефановића за бројне апсурдне ствари.

Тако је адвокат Боривоје Боровић у обраћању јавности навео да је Стефановић долазио у притвор код Владимира Kецмановића и наводно му претио и тражио да потпише споразум о признању кривичног дела на 12 година, с тим да ће, уколико овај не потпише, оптужница бити пренета и на супругу, односно мајку малолетног K. K.

Ове оптужбе Боровића срдачно су поздравили опозициони медији који једва чекају да неко нападне Стефановића, па су се наводи у медијима свели на то да сви бране Владимира Kецмановића, без обзира на његову одговорност у смрти 10 особа од којих су девет била деца испод 14 година старости.

Kако су кренули, адвокат оптужених и ови таблоиди, питање је дана када ће сви громогласно бранити и убицу и тражити да се пусти на слободу.

Оставите Коментар