Текст у целости преузет са embargo.rs

Мариника Тепић, рођено Чобанов, биће кандидат обједињење и удружене опозиције на будућим председничким изборима у Србији!!! Ако је веровати њеном газди и послодавцу, Драгану Ђиласу, када је у великом “ шолаковском интервјуу” рекао да је ОНА најпопуларнији политичар у Србији – онда је закључак из ове премисе више него јасан: Ето Маринике на црти Александру Вучићу!

Баш је брига што за њу неће гласати грађани Србије? Замислите, колико би гласова добила, кад би за њу гласале све оне силне кокошке из Моровића, од којих се њеним сателитским пријатељима из Пентагона причиниле стабљике у узгоју дроге???
Замислите колико би гласова добила да је бар једну истину “ убола у вишегодишњим добосарењима по Србији”? Ма где би јој био крај… Могла би да и Брисел освоји, а камо ли малу “ диктаторску” Србију у којој само она може да по њој ходи и напада кога хоће и кад хоће… Све по налогу оних “ одозго”, “ Великог брата” кога је њен газда Драган Ђилас увео у Србију!? Додуше не као шпијуне, него као ријалити играче који су му пре петнаестак година донели прве милионе евра цистог профита на штету града Београда и Пионирског града у Kошутњаку…
Овај други “Велики брат” ради по налогу других газда и бави се много озбиљнијим послом од ријалитија…
Мада, руку на срце, једино у чему је Ђилас у праву је, да је ипак Мариника “ добошарка” бољи кандидат од Јеремића, Обрадовића, Лутовца, Живковића ,Тадића и њега лично!
Онда можете тек замислити колико су они танки и нејаки, кад је од њих боља једна Мариника са “ сто политичких фалинки”…
Али, имамо и ми неутрални један бољи предлог: да се Мариника кандидује за шефа Јагодине, јер после истраге она или он ( Палма) мора у затвор?!?
Kаква би тек за Маринику била политичка каријера, ако би због лажног узбуњивања јавности и оптужби без покрића – морала на робију?! Више не би била лажна Мата Хари него женски Мендела!?! Онда би јој за политичку каријеру не би требали ни Ђилас, ни Шолак, нити слабовиди читачи сателитских снимака…
У целој овој причи има само један мали проблемчић? До тада ће Србија бити толико јака да јој ЕУ и Америка неће моћи ништа! Баш као што је давно рекао Черчил: “ Не постоје стални непријатељи, нити стални пријатељи, већ само стални интереси”!!!
П.Ј.

Текст у целости преузет са embargo.rs

Оставите Коментар