Гостујући пре пар месеци у емисји  Истиномер лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је како се обавезује да ће доћи на идући протест Иницијативе „НЕ ДАВИМО БЕОГРАД“.

Протести Иницијативе „Не давимо Београд“ започели су због нелегалног рушења у „Савамалој“ а затим су протести почели да окупљају перјанице НВО попут Јелене Милић, Соње Бисерко, Геј активиста, анархиста и левичара који су држали говоре против Ратка Младића и Срба које су називали ратним злочинцима.

У међувремену под патронатом ЦИА и Соорша започели су идентични протести ЖУТЕ ПАТКЕ као у Београду и у Руској Федерацији, на којима покушавају да се изазову нереди , а под плаштом борбе против анти-корупције.

Ово је само још једна потврда да Бошко Обрадовић ради против интереса Србије и Русије, и да изиграва лажног националисту, до у суштини подржава скупове преко којих треба да се урушавају Србија и Русија.

Како је Бошко Обрадовић од патриоте стигао до политичара који се бори у истим редовима са америчким плаћеницима послушајте на овом видео снимку:

Ар Инфо