Напад на кошаркаше, стручни штаб и руководство Црвене звезде је највероватније био изрежиран

Kако пише црногорска Борба, у нападу на кошаркаше Црвене Звезде и тренера Милана Томића учествовао је и син једног министра из редова ДПС

Снимак напада, у моменту када су играчи излазили на оркет дворане Морача, већ је предат МУП-у Србије, који ради на идентификацији свих нападача.

Kако сазнајемо, један од младића који је пљувао играче Звезде је седео у првим редовима, који су намењени функционерима владајуће коалиције и људима блиским режиму.

https://www.youtube.com/watch?v=PYJWxOnq564

– Син једног актуелног министра, који је високо позициониран у ДПС-у, је међу првима утрчао на паркет и кренуо да пљује играче Звезде. Затим су то исто урадили јоше неки младићи који су седели у партеру. Све то се дешавало пред очима функционера компаније Воли и Будућности, а недалеко одстле је седео и један активни полицијски функционер који такође није реаговао – сазнаје Борба после увида у снимак.

Kако сазнајемо, комплетан материјал је предат МУП-у Србије који ће од колега у Подгорици, тражити идентификацију свих лица која су учествовала у нападу на делегацију Црвене Звезде.

Оставите Коментар