Kоја би била ваша реакција, када би вас неко питао да ли сте убили пријатеља свог мужа?

Џефри Епстин је пронађен мртав у својој ћелији, у тренутку када су обе сигурносне камере биле искључене, а иако је треба да буде 24 сата под надзором полицајаца да не почини самоубиство, на крају је пронађен мртав. Превише коинциденција у овом случају развиле су основане сумње да је у питању убиство, јер је Епстин био спреман да пропева и изда своје партнере у злостављању девојчица.

Тревор Ноах водитељ емисије Дејли Шоу, поставио је током гостовања Хилари Kлинтон крајње непримерено питање саркастичним тоном и почео да збија шале на мистериозну смрт једног од најближих пријатеља Бил Kлинтона, педофила Џефри Епстина.

Kако сте ви убили Џефри Епстина, јер ви нисте на власти? Рекао је Ноа очито заступајући чудну тезу да је потребно да неко буде на власти да би починио убиство друге особе.

Kлинтонова је истог момента почела да са гласно смеја, а у томе јој се прикључила и њена ћерка Челзи. Широк осмех на лицу дефинитивно није примерена људска реакција када је у питању смрт човека који је био изузетно близак пријатељ њеном мужа Бил Kлинтона. Епстин је поред тога на зиду своје виле држао бизарни портрет Бил Kлинтона обученог у женску хаљину.

Бил Kлинтон је првобитно тврдио да је са Епстином путовао истим авионом само 4 пута заправо је летео чак 27, ради се о авиону Лолита експрес који је коришћен као превозно средство у педофилском ланцу покојног милијардера.

Бившег председника САД су бројне жене оптуживале за силовање, а најпознатији је скандал у коме је месецима негироа да је имао било какав сексуални однос са Моником Левински, да би касније признао да је лагао.

Ово није први пута да Хилари радосно реагује и еуфорично на начију смрт. Приликом линча и бруталног убиства председника Либије Муамера Ел-Гадафија тадашња државна секретарка која је била главни заступник рата такође је почела да се смеје уз цитат „дошли смо, видели смо он је умро“.

Председник САД Доналд Трамп који је поразио Хилари Kлитнон на изборима 2016. године такође је изјавио да му је цео случај сумњив због лажи да је Kлитнон путовао само 4 пута.

Оставите Коментар