Ненад Јездић игра главну улогу у новом домаћем филму “Викенд са ћалетом”, а како искрено истиче плакао је док је читао сценарио за поменуто остварење.

До суза се тешко долази. Просто, деси се да заплачем. Зато смо људи, зато смо словесна бића. Сузе перу образ. Оне су најемотивнији хемијски садржај који постоји. У филму играм Kашику, криминалца који открива да је болестан, па се током 72 сата проведена са сином отвара, и епилог тог времена чини да као никада дотад прими љубав. Филм је исконска прича о вези оца и сина, о томе колика је снага љубави и како треба да дозволимо себи да нас она мења и чини приступачнијима окружењу – испричао је Ненад Јездић.

Глумац све што је научио од свог оца данас преноси на своје четворо деце, којима даје пример да када је човек упоран и истрајан може остварити циљеве и постићи велики успех на неколико животних поља.

– Деци једино помажемо уколико им дамо прави пример. Једна мудрост каже: “Ако хоћеш да мењаш свет, прво почни од себе” – рекао је Јездић у поменутом интервјуу и додао:

Чини ми се да што се више опиремо нашим лошим принципима, то смо садржајнији и успешнији као људи, као личности.

На питање да ли је испунио своје животне циљеве, како у глуми, тако и у приватном послу и животу, Ненад Јездић је одговорио:

– На путу сам испуњења својих пословних циљева. Имам принцип да радим онако како умем. Моја дестилерија је настала још пре 20 година, са првим засадима воћа. А то воће је последица жеље за производњом ракије. То није нешто чему сам се посветио јуче, то настаје и наставља да се развија. Сада могу да произведем и две стотине литара ракије, под условом да тржиште има ту потребу, али оно то нема. Зато не желим себи да стварам веће трошкове и издатке него што могу да поднесем.

Оставите Коментар