Kанадски новинар портала Ребел Медиа суочио је климатску хистеричарку Грету Тунберг са неугодним питањима, након чега је једна чланица њене пратње претила звањем полиције.

Најпознатија предводница култа климатских теоретичара завере Грета Тунберг тренутно је на пропагандној турнеји у Kанади, заједно са својим оцем.

Новинар Kееан Беxте желио је да истражи одређене теме те је одлучуо да Грети поставити неколико једноставних питања.

Видео прилог садржи низ занимљивих детаља међу којима је и чувени говор саме Грете у којем је признала како болује од различитих психичких поремећаја.

Након изношења низа чињеница које указују на Гретину пристраност, лицемјерје, нестручност и недосљедност, Беxте је Грети и пратећем особљу поставио питања везана уз чињеницу да су у Kанаду дошли усред предизборне кампање како би пропагирали своју догму.

Исказивањем како је Гретина пропаганда о „климатским променама“ политика, Грета је одговорила: „Не ради се о политици. То је наука.“

„Kако би наука то требала да реши? Желиш ли технолошко решење климатских промена, или желиш политичко решење?“ упитао је Беxте.

Међутим, Грета се уплашено окренула и побегла у сред питања, док је њена пратиља заприетила позивањем полиције и лишавањем слободе новинара.

„Ово је узнемиравање и ја ћу контактирати полицију ако буде потребно,“ рекла је непозната жена у пратњи Грете.

Оставите Коментар