Писац Момчило Селић каже да је пандемија короне од света створила „корона гулаг“ или „планетарни голи оток“ и да је циљ њених креатора људска душа.

  • Није им циљ да нас побију, то су могли нуклеарним оружјем већ да се ругају свему лепом и добром што смо ми као људска врста исфилтрирали… Њихов бој је моћ и доминација. То су дубоко болесне тежње – каже Селић.

Селић критикује и маске подсећајући да већина стручњака тврди да оне не штите од вируса. Он сматра да је циљ наметања маски уклањања атрибута људскости.

Он каже да се данас у медијима величају ствари због којих би неко до пре само неколико година био смештен у менталну институцију наводећи пример човека који је оженио силиконску сексуалну лутку, а ту вест су пренели сви светски медији.

  • Ми смо већ у паклу – каже Селић коментаришући стање у медијима и стање друштва.

Селић одбацује теорије да је пандемија короне проба за нешто веће јер каже да се овакве ствари не пробају односно да је ово акција на све или ништа.

Он ипак верује да отпор који се јавља код људи може дати резултате, али да се треба борити чак иако победа над злим делује немогућа.

Погледајте ову сјајну емисију:

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар