Међу лидерима руске „опозиције“ у Србији као бомба су ођекнуле информације о сервилном и потказивачком понашању Чедомира Стојковића, у народу познатијег као „Чеда подморница“, током данашњег разговора у БИА.


Kоментаришу да, док Пјотор Никитин седиран и затворен у стану гледа у једну тачку на зиду, Волохонски делује много агилније. Схвативши да је „подморница“ дефинитивно решила да их торпедира и прода како би сачувао сопствену кожу, почео је манично да позива везе из Санкт Петербурга, трудећи се да пронађе копчу са тамошњим припадницима Федералне службе безбедности (ФСБ) и покајнички им сервира „саборце“ у замену за имунитет.
Његов најближи сарадник чак тврди да Волохонски највише наде полаже на извесног рођака који је својевремено у том граду радио у контраобавештајном одељењу задуженом за праћење руских издајника повезаних са британском обавештајном службом. Штавише, истиче да је Волохонски у младим данима био доушник тог човека, коме је продао све тадашње „пријатеље“ из кругова руских либерала.
Остаје да се види да ли је неко у граду на Неви данас подигао слушалицу.

Оставите Коментар